"/> Ochrana osobních údajů - Nejúčinnější nechemické antiparazitikum s účinností 95 % po dobu 2 let = medailónek CatanDog´s® ! ! !
logo (1).png
Přenechám výhradní zastoupení a distribuci medailónku CatanDog´s
Přenechám výhradní zastoupení a distribuci medailónku CatanDog´s

Medailónky CatanDog´s nejsou na skladě

Trápí Vašeho psa nebo kočku blechy, klíšťata nebo další drobní paraziti ?
Jsou alergičtí na chemická antiparazitika?
Je tu pro ně nejúčinnější  antiparazitikum s účinností až 95%  po dobu  2 let, 

bez jakýchkoli škodlivých látek
= medailónek  CatanDog´s®

 
      
DSC05108 – kopie - kopie.JPG
objednat.jpg
Nebudete-li s funkcí medailónku spokojeni můžete jej vrátit,  bez udání důvodu, do 30-ti dnů. Garantujeme vrácení peněz.
Pokud nebudete s CatanDog´s® spokojeni, máte záruku 30 dnů na vrácení peněz
Pokud nebudete s CatanDog´s® spokojeni, máte záruku 30 dnů na vrácení peněz

CatanDog´s zasíláme i na Slovensko

Získávání kontaktních a osobních údajů
Vaše kontaktní a osobní údaje získáváme jedině na základě jejich poskytnutí v rámci registračních formulářů na našich webech. Poskytnutí těchto údajů je z vaší strany dobrovolné.

Zpracování a uchování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem vyžádané obchodní komunikace a vaší identifikace v případě fakturace. Osobní údaje zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Údaje uchováváme v zabezpečených databázích.

Právo na informace

Na požádání vám sdělíme, zda a jaké konkrétní údaje o vás uchováváme. V případě, že by údaje nebyly správné, na požádání je opravíme.

Možnost odhlášení

Údaje, které nám poskytujete, nám slouží k informování o našich službách a činnosti. V případě e-mailové komunikace se můžete z jejího odběru kdykoliv odhlásit. Pokud si to vyžádáte, odstraníme vaše kontaktní údaje z naší databáze.

Postoupení osobních údajů

Osobní údaje neposkytujeme třetím stranám. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů.

 

holčička se psem.jpg
Přihlašte se k odběru novinek na stránkách
Jaroslava Vávrová
Výhradní dovozce antiparazitního prostředku CatanDog’s® pro Českou republiku a Slovensko
IČO: 18350089
vavrova.jaruska@gmail.com
+420774641851
CatanDog´s

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one